Algoflex Forte Dolo filmtabletta

Erős, jól bevált megoldás

 • Fejfájásra
 • Jól ismert*
 • Hatékony**

Az Algoflex Forte Dolo 400 mg filmtabletta maximális hatóanyag-tartalmának köszönhetően hatékony megoldást nyújt fájdalomcsillapításra és gyulladáscsökkentésre.**

HOL KAPHATÓ?

Miért az Algoflex Forte Dolo filmtabletta?

Információ ikon

Részletes termékismertető

Adagolás ikon

  A készítmény ajánlott adagja felnőtteknek és 12 éves vagy annál idősebb gyermekeknek és serdülőknek lázcsillapításra és általános fájdalomcsillapításra 1 filmtabletta 4-6 óránként.

  Egyszeri dózis ikon

  Egyszeri dózis:

  1 db filmtabletta (400 mg ibuprofén)

  Maximális napi dózis

  Maximális napi dózis:

  3 db filmtabletta (1200 mg ibuprofén)

Fogaskerék ikon
Stopperóra ikon
  Összetevők ikon

  Aktív összetevők

  Az Algoflex Forte Dolo 400 mg filmtabletta hatóanyaga az ibuprofén, mely az úgynevezett nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerek közé tartozik. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással rendelkezik. Közel 60 éve forgalomban.

  Az ibuprofén számos gyógyszerformában (tabletta, szuszpenzió, krém) kapható önmagában vagy kombinációban. Magyarországon vény nélkül kapható a legtöbb ibuprofén tartalmú gyógyszer, napi 1200 mg-ot meg nem haladó dózisban széles körben alkalmazható különböző állapotok kezelésére, úgymint heveny fájdalom, láz, meghűlés.1 Az Algoflex többféle ibuprofén készítményt kínál, amelyben megtalálható a folyamatos hatóanyagleadásra képes retard formátum, vagy a gyomorkímélő lágy kapszula is.

  Kémcső ikon

  Egyéb összetevők


Villanykörte ikon

  Fontos, hogy mielőtt elkezded használni a termékeinket, figyelmesen olvasd el a betegtájékoztatónkat, amely számodra fontos információkat tartalmaz.

  LETÖLTÖM A BETEGTÁJÉKOZTATÓT
Táncoló nő
Kérdőjel ikon

Gyakran ismételt kérdések

 • A fájdalom a szervezetünk egyik fontos tájékoztatása. Segítségével információt kapunk külső és belső környezetünkről. A fájdalom tehát kellemetlen, de hasznos védekező reakció is egyben. Ma már számos fájdalomcsillapítási megoldás áll rendelkezésre, ezért a fájdalom hosszantartó tűrése felesleges. Nagymértékben rontja életminőségünket, negatívan hat közérzetünkre, ezáltal életünk minden területén változásokat idéz elő, koncentrálóképességünk csökken, ingerlékenységünk viszont nő. Az Algoflex termékcsalád különböző fájdalmakra kínál hatékony segítséget.

 • A fájdalom a szervezetünk egyik fontos tájékoztatása. Segítségével információt Az Algoflex Forte Dolo 400 mg filmtabletta alkalmas enyhe és közepesen erős fájdalmak, mint fejfájás, fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, műtét utáni fájdalom csillapítására, illetve lázcsillapításra. valamint különböző akut mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, lágyrészkárosodások, izomhúzódások rövidtávú kezelésére.

 • Az Algoflex Forte Dolo 10, 20 és 30 db-os kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.

 • Gyermekeknek 12 éves kor alatt nem adható!

 • A gyomor-bélrendszeri mellékhatások csökkentése érdekében célszerű a filmtablettát étkezést követően bevenni.

 • Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

  Az Algoflex Forte Dolo filmtabletta alkalmazása a terhesség harmadik trimeszterében (a terhesség utolsó 3 hónapjában) ellenjavallt.

  A terhesség első és második trimeszterében csak nagyon indokolt esetben adható. Terhességet tervező nőnek vagy a terhesség első, illetve második harmadában a legkisebb hatékony adagot a lehető legrövidebb ideig kell alkalmazni.

  Az ibuprofén és bomlástermékei kis mennyiségben kiválasztódnak az anyatejbe. Mivel mindeddig nincs tudomásunk arról, hogy a csecsemőre káros hatást fejtene ki, ezért az ibuprofén rövid távú alkalmazásakor általában nem szükséges a szoptatás megszakítása.

Hasonló termékeink

 • Algoflex-M

  • Menstruációs fájdalom
  • Kombinált hatás
  • 12 éves kortól
  TUDJ MEG TÖBBET!
  HOL KAPHATÓ?

Cikkeink

 • Találatok száma: 19

 • Találatok száma: 8

 • Találatok száma: 3

 • Találatok száma: 7

 • Találatok száma: 1

  *IQVIA Pharmartrend Sell-out adatok alapján 2021 január-december időszakban az Algoflex termékcsalád a második legtöbbet eladott fájdalomcsillapító készítmény a teljes OTC piacon, értékben és dobozban

  **Maximális hatóanyag-tartalommal a Magyarországon vény nélkül kapható ibuproféntartalmú gyógyszerek között.

  1. https://ogyei.gov.hu/nehany_ibuprofen_tartalmu_gyogyszer_venykotelesse_valik/ Letöltés dátuma: 2022.06.28.