tags on every page of your site. -->

Printed From:

Algoflex Neo

Algoflex Neo

Hatékony, de kíméletes megoldás

Izom és ízületi fájdalomra Kíméli a szervezetet Hatékony Gyors

Az Algoflex Neo 200 mg filmtabletta hatóanyaga, a dexibuprofén. 200 mg dexibuprofén ugyanolyan hatékony fájdalomcsillapítást nyújt, mint 400 mg ibuprofén, de kíméletesebb a szervezettel.

Adagolás

Adagolás

A kezdő adag 1 db Algoflex Neo 200 mg filmtabletta (200 mg dexibuprofén). A továbbiakban amennyiben szükséges, 6 – 8 óránként újabb filmtabletta vehető be. Az egyes adagok bevétele között legalább 6 órának kell eltelnie.

  • Egyszeri dózis: 1 db filmtabletta (200 mg dexibuprofén)
  • Maximális napi dózis: 3 db filmtabletta (600 mg dexibuprofén)

Hatóanyag

Az Algoflex Neo filmtabletta hatóanyaga a dexibuprofén, amely a nem-szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) csoportjába tartozik.

A dexibuprofén kevésbé terheli a beteg szervezetét, miközben a gyorsasága és hatékonysága megmaradt. Az Algoflex Neo a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krémek mellé kiegészítő terápiaként is szedhető, így aki a kíméletes megoldásokat keresi, bátran kombinálhatja a helyi (krémek) és az egész szervezetre ható (célzott gyógyszeres) terápiákat1.

Hatóanyag
Hatóanyag

Alkalmazási javaslatok

A fájdalom a szervezetünk egyik fontos tájékoztatása. Segítségével információt kapunk külső és belső környezetünkről. A fájdalom tehát kellemetlen, de hasznos védekező reakció is egyben. Ma már számos fájdalomcsillapítási megoldás áll rendelkezésre, ezért a fájdalom hosszantartó tűrése felesleges. Nagymértékben rontja életminőségünket, negatívan hat közérzetünkre, ezáltal életünk minden területén változásokat idéz elő, koncentrálóképességünk csökken, ingerlékenységünk viszont nő. Az Algoflex termékcsalád különböző fájdalmakra kínál hatékony segítséget.
Az Algoflex Neo olyan fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszer, amely csak a hatóanyag aktív részét tartalmazza, ezért fele akkora mennyiség bevétele is elegendő az azonos fájdalomcsillapító hatás eléréséhez.

Az Algoflex Neo 200 mg filmtabletta felnőttek számára enyhe és közepesen erős akut fájdalom és gyulladás rövid távú, tüneti kezelésére ajánlott, mint
- csont- és izomrendszer fájdalmai, mint pl. a hátfájás,
- fogfájás, foghúzást követő fájdalom
- menstruációs fájdalom,
- fejfájás,
- meghűléses betegségek és influenza során fellépő fájdalmas tünetek.
Az Algoflex Neo 20 db-os kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.
Az Algoflex Neo alkalmazásával kapcsolatban gyermekek és serdülők esetében nem áll rendelkezésre elegendő tapasztalat, ezért 18 éves kor alatt a filmtabletta nem alkalmazható.
Az Algoflex Neo filmtablettát étkezéstől függetlenül is beveheti, de célszerűbb étkezés közben alkalmazni, mert ez segíthet a gyomorproblémák megelőzésében, főleg tartós alkalmazáskor. Az alkoholfogyasztást korlátozni vagy kerülni kell az Algoflex Neo szedése alatt, mert fokozhatja az emésztőrendszeri mellékhatásokat.
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A terhesség utolsó 3 hónapjában tilos Algoflex Neo filmtablettát szednie, mivel az még egészen kis adagok alkalmazása esetén is súlyosan károsíthatja a magzatot.
A terhesség első 6 hónapjában az Algoflex Neo filmtabletta csak orvosi javaslatra alkalmazható. Az Algoflex Neo filmtabletta alkalmazása kerülendő akkor is, ha teherbe akar esni, mert nehezítheti a teherbeesést.

Az Algoflex Neo filmtabletta hatóanyagának csak igen kis mennyisége kerül át az anyatejbe. Ennek ellenére szoptatás alatt az Algoflex Neo filmtabletta hosszú ideig vagy nagyobb adagokban történő alkalmazását kerülni kell.
Betegtájékoztató

Betegtájékoztató

Töltse le a betegtájékoztatót!

Hol kapható?

Hol kapható?

Nézze meg, hol tudja beszerezni a vény nélkül kapható Algoflex fájdalomcsillapító termékeket!